Утре вечер дамите и техните кавалери ще дефилират в пълния си

...
Утре вечер дамите и техните кавалери ще дефилират в пълния си
Коментари Харесай

Кои популярни хора от Бургас изпращат абитуриенти своите деца и внуци от Набор 04

Утре вечер дамите и техните кавалери ще дефилират в цялостния си искра – с луксозни рокли и прически и елегантни костюми

И тази година Флагман.бг съумя да намери децата на известните персони и общественици от Бургас, които ще бъдат зрелостници от набор 04.

Те са амбициозни, умни, млади и красиви, а на следващия ден вечер те ще дефилират в цялостния си искра – с луксозни рокли и прически и елегантни костюми. 

Вижте кои са зрелостниците от набор 04 и техните известни родители.
 Стройната хубавица Снежана Гаврилова е щерка на общинския консултант Иван Гаврилов, тя приключва с отличие Математическата гимназия
Общинският консултант, предприемач и едно от емблематичните лица на ротарианската общественост в Бургас Иван Гаврилов изпраща абитуриентка.  Нежната Снежана Гаврилова приключва с отличен триумф Математическата гимназия в Бургас, а по-късно ще учи архитектура в София. По информация на Флагман.бг тя ще учи архитектура.  
 Георги Танев - внук на националната певица и почетен жител на Бургас Милка Андреева и наследник на следователя Пенка Андреева
Бургаският следовател Пенка Андреева и националната певица и почетен жител на Бургас Милка Андреева са гордите майка и баба на знаменосеца от випуск 2023 в Механотехникума – цялостния първенец Георги Танев. Пътят напред за Георги към този момент е явен – ще следва Електроника в Техническия университет във Варна. Младият мъж е и измежду противоречивите очаквания на Бургас. Георги Танев плува от 4-годишен, 13 години е бил картотекиран играч в ПК „ Бриз “, арбитър е по плуване, а сега се състезава за КВС-Бургас с треньор Иван Попов.
 Синът на юрист Петър Димитров - Десислав, споделя, че е избрал да тръгне по стъпките на татко си, по тази причина ще учи право
Един от известните бургаски адвокати – Петър Димитров, изпраща своя наследник Десислав. Наследникът му приключва с отличен триумф мечтаната Немска гимназия. Младежът споделя, че е избрал да тръгне по стъпките на татко си, по тази причина ще учи право.
 Хусеин Абумелих - младши, наследник на един от най-големите вложители в областта на опазването на здравето в Югоизточна България Семир Абумелих
Създателят на проспериращата частна болница УМБАЛ „ Дева Мария “ и един от най-големите вложители в областта на опазването на здравето в Югоизточна България Семир Абумелих също има мотив за горделивост. Изпраща първородния си наследник – Хусеин Абумелих, който е кръстен на починалия му татко. Младежът приключва Математическата гимназия с отличие и отпътува да учи Business Analytics в University of Amsterdam.

Семир Абумелих предава своята трудолюбивост и на децата си, които от доста дребни са около него и му оказват помощ в бизнеса. Предвид положителното му образование и ген, няма да се учудим, в случай че един ден Хусеин – младши намине и татко си, и дядо си.
 Петър Дракалиев - наследник на историка и общински консултант доктор Георги Дракалиев
Историкът и общински консултант доктор Георги Дракалиев също ще бъде измежду разчувстваните родители тази година. Той изпраща своя наследник Петър Дракалиев, който е първенец от Немската гимназия. Младият мъж ще кандидатства право.
 Стефан Стратев приключва с отличие Частната британска гимназия, той е наследник на директора на Дирекция „ Икономика и икономически действия “ в Община Бургас Ивелина Стратева
Директорът на Дирекция „ Икономика и икономически действия “ в Община Бургас Ивелина Стратева  сигурно в дните към 24 май ще се гордее със завършването на един от най-важните стадии в живота на детето ѝ. Но и ще забележим нейните сълзи от благополучие. И с малко горест в майчиното сърце, тя ще изпрати зрелостник своя наследник Стефан Стратев.  Младежът приключва с отличие Частната британска гимназия в Бургас. Стефан Стратев е избрал да следва в чужбина, той ще учи право в Маастрихт, където е признат още от октомври 2022 година.
 Нежната Гергана Стоянова - щерка на хореографа от ПФА " Странджа " Ивайло Стоянов
Хорегорафът на ПФА „ Странджа “ Ивайло Стоянов също е измежду гордите бащи на зрелостници тази година. Дъщеря му Гергана приключва Немската гимназия и споделя, че желае да учи стопанска система във Икономическия университет във Виена, където следва да кандидатства. Но понеже е дете на татко си, Гергана прибавя, че също като него дълги години е била запалена по националните танци.

Целият екип на Флагман.бг  с неспокойствие очаква звездна поява на всички зрелостници в навечерието на 24 май, когато нашите кореспонденти също ще бъдат част от празника Ви, не ни пропускайте!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР